Folositi un planificator 2020 pentru a planifica succesul?

Uitati ce credeti ca stiti, despre Rezolutiile si obiectivele de Anul Nou pe care le lasati de multe ori neatinse si, in schimb, faceti-va anul 2020.

Jurnalul Obiective 2019 – 2020 va poate ajuta sa mergeti mai departe, stabilindu-va obiective si raspunsuri pentru fiecare luna, urmarindu-le in fiecare saptamana si planificandu programarile la ora.

2020 suna bine, nu-i asa? Un an asa de simetric si placut, nu-l lasati sa plece fara sa va indepliniti visurile si obiectivele. Faceti din 2020 anul in care priviti inceputul a ceva uimitor. Punctul de cotitura pentru dvs. in viata, obiectivele, totul.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa profitati la maximum de 2020, acum este momentul sa incepeti sa il planificati.

Utilizati un planificator 2020
Cea mai buna modalitate de a avansa acum in 2020 este sa va planificati anul inainte. Jurnalul Obiective 2019 – 2020 va va ajuta sa va revendicati succesul chiar acum. Cu sloturi cronometrate pentru fiecare zi, astfel incat sa puteti crea o lista de actiune cronologica, o prezentare generala lunara, cu obiective de varf si de mijloc si o multime de spatiu in spate pentru a ramane la curent cu ceea ce faceti.

Alege-ti cuvantul
Ganditi-va la un cuvant pentru acest an. Este un exercitiu simplu, dar va poate ajuta sa va indrepti eforturile intr-o tema. De exemplu, in 2015, am ales cuvantul „neinfricat”, care m-a ajutat sa ma intalnesc cu echipa CGD (inainte sa fie intr-adevar o echipa) si sa ajung acolo unde sunt astazi. Acest cuvant m-a alimentat prin calatorii solo, conversatii incomode si multe altele.

Ati observat ca va lipseste ceva din 2019? V-ar placea sa fiti alimentata de o tema in 2020 – poate ambitioasa, sau neinfricata sau increzatoare? Tot ce trebuie sa faceti este sa repetati acest cuvant ori de cate ori observati ca va indepartati de sentiment. Ajuta! Aveti nevoie de ajutor pentru crearea unui plan pentru viata dvs.? Acesta este modul de a crea un panou de viziune pentru a va ajuta sa mergeti dupa genul de an pe care il doriti de fapt.

Stabiliti un obiectiv emotional sau mental
Dezvoltarea emotionala este atat de importanta, daca vreti sa aveti succes, trebuie sa va perfectionati continuu. Asa ca stabiliti-va un obiectiv care este inradacinat in emotie. Poate vreti sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare sau sa formati relatii sau sa invatati sa faceti fata stresului.

Exista atat de multe modalitati prin care va puteti imbunatati sanatatea mentala. Si puteti utiliza un planificator 2020 precum Jurnalul Obiectivelor 2019 – 2020 pentru a realiza efectiv acest lucru, pentru a va pastra pe cale si pentru a vedea cum va imbunatatiti in atat de putine moduri. Tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti un obiectiv la inceputul lunii si sa urmariti progresul spre acesta, puteti utiliza rezumatele saptamanale pentru a va seta timpul pentru orice obiectiv pe care vi-l setati.

Faceti sport
Va puteti imbunatati mereu. Deci, daca simtiti ca anul 2019 a fost cel mai potrivit an, exista un obiectiv fizic pe care sa-l puteti stabili pentru 2020? Desfasurati un maraton, de exemplu? Utilizati planificatorul dvs. 2020 pentru a va planifica in astfel de obiective, nu este intotdeauna despre marile rezolutii, ci mai mult despre obiectivele de imbunatatire a vietii pe care le puteti construi in obiceiuri.

Daca nu simtiti, ce ziceti de a fi (si de a ramane) in forma? Lucrati cel putin o data pe saptamana si va mentineti aspectul? Exercitiile va vor ajuta sa va descurcati cu stresul, sa va ganditi la lucruri intr-un mod diferit si sa mergeti mai departe.

Exista un motiv pentru care femeile de succes lucreaza, asa ca vedeti-o ca pe o investitie in voi, pe care trebuie sa o faceti daca doriti sa mergeti mai departe.

Urcati acea scara
Acesta este anul in care va setati cu adevarat obiectivele de cariera. Datorita internetului, lumea este literalmente oja ta. Poti face orice vrei

Cariera dvs. este importanta, deci daca nu v-ati stabilit niste obiective de cariera stricte, acum este timpul sa faceti acest lucru. Ganditi-va la ce doriti sa obtineti – scrieti-l si faceti-l sa se realizeze.