Investitia in tine este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face. Daca vrei sa ai succes atat in cariera cat si in viata personala, trebuie sa ai grija si de tine. Este bine sa te impingi sa fii cea mai buna varianta a ta, dar daca nu o sa ai grija de tine, te vei indrepta spre o prapastie mai repede decat ti-ai imaginat.

Exista o conceptie gresita ca investitia in tine trebuie sa dureze ore intregi din timpul tau. Lasa aceste conceptii gresite in urma. Trebuie doar sa dureze aproximativ cincisprezece minute din timp pentru a investi in tine si a avea un impact imens asupra vietii tale.

1. Numara binecuvantarile
Cu doar cincisprezece minute de recunostinta, iti poti schimba viata, imbunatati relatiile si poti deveni mai pozitiv. S-au facut atat de multe cercetari cu privire la beneficiile recunostintei si la modul in care aceasta poate schimba viata unei persoane. Cu un jurnal de recunostinta, este mult mai usor sa iti reamintesti sa ti contul binecuvantarilor din viata ta.

Iar reamenajarea creierului tau prin aceasta metoda pentru a vedea si constientiza lucrurile pozitive care ti se intampla in fiecare zi te va ajuta sa vezi mai multe oportunitati in lumea din jurul tau.

2. Stop tehnologiei
Tehnologia este excelenta, dar cel putin cincisprezece minute pe zi, ar trebui sa incerci sa functionezi fara tehnologie. Opreste telefonul, indeparteaza-te de televizor, inchide laptopul sau computerul si, in schimb, incearca sa gasesti altceva care sa iti umple timpul. Nu numai ca te va ajuta sa te relaxezi seara, dar te scuti si o sursa de anxietate.

3. Un mini-antrenament
Este recomandat sa faci cel putin 30 de minute de exercitii pe zi, dar poti, de asemenea, sa faci un jog usor de 15 minute sau sa mergi sau sa alergi pentru un impuls suplimentar de endorfina. Pune-ti sangele in miscare pentru a-ti curata capul, mai ales daca stai toata ziua pe scaun. Exista atat de multe beneficii in a fi activ si in a face corpul sa se miste, asa ca incearca si vezi ce se intampla.

4. Un masaj facial
Ia una dintre cremele tale hidratante preferate si ofera-ti un masaj facial. Exista atat de multe tehnici care te pot ajuta sa- ti intensifici stralucirea faciala si sa iti stimulezi circulatia. Poti cumpara chiar si role faciale de jad, jadul rece se simte uimitor pe fata si te poate ajuta sa te relaxezi si sa te simtiti mai bine. Minifaciala perfecta pentru cincisprezece minute.

5. Scrie intr-un jurnal personal
Ia planificatorul si noteaza trei prompturi pentru saptamana. Un lucru pe care l-ai obtinut, un lucru pe care vrei sa-l obtii si un lucru pe care trebuie sa-l iei din piept. Foloseste acest lucru pentru a te motiva, a te imputernici si a te inspira.

Da spatiu propriilor emotii, afla ce te motiveaza si acorda-ti cincisprezece minute pentru a-ti explora propriile ganduri si sentimente.

Aceste lucruri de facut in 15 minute o sa te ajute sa iti pui ordine in viata si sa te simti mai linistita. Cu aceste mici trucuri, o sa poti sa te duci la locul de munca mult mai linistita si astfel venitul o sa creasca si multe lucruri bune o sa se intample. Afla mai multe despre acest stil de viata de pe acest blog.