Renasterea Motorola Razr se zvonea de luni bune, iar lansarea acestui telefon reinventat a starnit interesul publicului. Compania este in prezent detinuta de Lenovo si s-au facut remarcati prin integrarea functii de pliere in gadget-urile noi lansate.

Reprezentantii itstiri.ro preconizeaza ca o noua versiune a unui celebru telefon din anii 2000 ar putea reprezenta cea mai buna miscare a companiei pana in prezent. ,,Desi este adevarat ca Motorola a mentinut viu numele Razr intr-o forma sau alta inclusiv in epoca Android, tot ce a venit dupa nu a reusit sa ii faca pe oameni sa retraiasca magia de odinioara.” au declarat cei de la itstiri.ro

Motorola Razr – reinventarea clasicului telefon cu clapeta

Dispozitivul schimba designul orizontal al celui mai cunoscut concurent, Samsung Galaxy Fold. Factorul de forma verticala pare a fi o potrivire perfecta din punct de vedere estetic. Cu siguranta pierde o parte din design-ul uber-subtire care a facut din Razr-ul original sa fie un astfel de hit chiar si peste ani, dar ecranul ultra-larg de 6,2 inchi este suficient de compact pentru a se incadra intr-un buzunar.

Spatele telefonului este texturat, iar in portiunea inferioara se afla un difuzor foarte puternic si un senzor de amprenta. Singurul aspect deranjant ar putea fi reprezentat de marignile care nu sunt foarte subtiri, insa privit pe ansamblu, nu deranjeaza intregul design. Ca si in cazul Galaxy Fold, exista un mic ecran pe fata pentru a obtine o privire rapida asupra notificarilor. In mod previzibil, dispozitivul ruleaza sistemul Android.

Reprezentantii itstiri.ro au analizat cu atentie dispozitivul si din prisma durabilitatii. Daca dupa cazul Samsung, utilizatorii isi fac griji cu privire la acest aspect, in cazul Motorola, pliabilitatea este mult mai buna. Display-ul flexibil gandit de Motorola este din plastic, ceea ce inseamna intr-adevar unghiuri de vizionare mai slabe, dar rezistenta acestui ecran va fi dovedita in timp.

Cand vine vorba de performantele noului telefon pliabil Motorola Razr, exista o serie de critici precum procesorul midrange, 6 GB de RAM si bateria de doar 2510 mAh. Cu toate acestea, smartphone-ul performeaza foarte bine pe partea de jocuri, iar specialistii atrag atentia asupra faptului ca nu este vorba de un telefon care se vrea a fi cel mai bun de pe piata, ci doar o reinterpretare moderna a unui clasic. In cele din urma, un astfel de telefon va fi cu siguranta achizitionat de catre pasionati si cei care au copilarit cu faimosul telefon cu clapeta Motorola.

Despre itstiri.ro

Itstiri.ro este site-ul in care pasionatii de ceasuri smart, smartphone-uri, electrocasnice si stiri importante din lumea online-ului, isi pot forma o comunitate si schimba idei si pareri despre tehnologia care ne inconjoara si fara de care vietile noastre cu siguranta nu ar mai fi la fel.